fredag den 18. februar 2011

Audi alkaa kutsua sen ajoneuvo-laajakaista suunnitelmien Audi yhteydessä, "kumppanit Alcatel LTE internet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/audi-starts-calling-its-vehicular-broadband-plans-audi-connect/:


Audin oli grand kuvioita kytketty auto on vuoden nyt , ja tällä hetkellä haluavat päivittää LTE , mutta ensin on aika käsitellä tärkeintä - markkinointi kamaa tehokkaasti. Tämän vuoksi Audi yhdistävästä sen infotainment aloitteita tuotemerkillä Audi Connect, joten se on täysin selvää, miten voit Tuunaa ratsastaa tech kun kävelet Audi. Eli jos sinulla ei vielä ole Audi Connect, koska yhtiö väittää, että se on jo läsnä A8, A7 ja A6. Nämä kolme autoja voi tällä hetkellä lisätä lisävarusteena UMTS modeemi online-sovellukset, mutta Audin työskentelee myös Alcatel-Lucent saattaa nopeammin LTE yhteydet vuoteen 2014 mennessä. Odottaa ohjelmistopäivityksen ennemmin kuin että tänä kesänä, Audi toivoo lisätä elää liikennetietoja ja äänikomentoja valvoa sarja Google palveluihin. Lisätietoja löydät meidän lähde linkkejä.

Audi alkaa kutsua sen ajoneuvo-laajakaista suunnitelmien Audi yhteydessä, "kumppanit Alcatel LTE internet perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 04:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Green Car Congress | lähde Audi , Alcatel-Lucent | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar