fredag den 18. februar 2011

NoteSlate kiusoitteli uusien tuotteiden laukausta, siirtyy yhden askeleen päässä vaporware asema

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/noteslate-teased-with-new-product-shots-moves-one-step-away-fro/:


Kuule, et voi sanoa ei 99 dollaria sähköistä mustetta piirustus tabletti, vaan uskoa, että hänen täällä NoteSlate ole mitään mahdollisuuksia vähittäiskaupassa tällä hinnalla olisit myös naiiviutta ja lapsi hyväksyy vapaa karkkia tuntemattomilta. Vaikka suhtaudumme epäilevästi, sanoi tabletin verkkosivusto on juuri päivitetty uuteen jemma tuote laukausta ja perusteellista esitystä, jotka ovat jotenkin vakuuttava, jos jätät hintalappu. Yksivärinen mallit ovat tulleet jäädäkseen myös, mutta meidän olisi korostettava, että on olemassa 30 dollaria vaihtoehto, jo vuodesta Improvisaatiot Electronics niille, jotka tarvitsevat muuta kuin doodling. Muuten, pidä silmällä NoteSlate tulevat kesäkuussa.



[Kiitos, Eddie]

Filed under:


NoteSlate kiusoitteli uusien tuotteiden laukausta, siirtyy yhden askeleen päässä vaporware asema perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 11:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde NoteSlate | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar