fredag den 18. februar 2011

HP toimitusjohtaja sanoo yhtiön ottaen "liian kauan päästä markkinoille" innovaatioita, olemme täysin samaa mieltä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/hp-ceo-says-company-is-taking-too-long-to-get-to-market-with-i/:


Leo Apotheker, HP: n seuraaja surullisen Mark Hurd on istunut alas ja jutella Wall Street Journal viime aikoina, ja vaikka suurin osa on harmitonta konsernitason puhua - "meidän täytyy ampua jalkeilla innovaatioiden moottori" - oli yhden tarjouksen, joka herätti kiinnostuksemme. Uusi johtaja uskoo HP on saada tuotteitaan markkinoille nopeammin, hylättiin Sam Palmisano ehdotusta siitä, että HP on menettänyt innovatiivisilla vivahteilla ja vaatii, että hänen yrityksensä heikkous on ollut juuri ei saada tuotteet ulos kauppojen hyllyille tarpeeksi nopeasti. Tietysti voi sanoa, että on virhe HP toistaa jälleen käynnistää sen uuden webOS laitteet - kosketusalustan , Pre 3 ja Veer - joista yksikään ei ole odotetaan saapuvan ennen tätä kevättä. Kuitenkin olemaan oikeudenmukainen Apotheker, hän on edelleen suhteellisen uusi työpaikka ja nämä sanat häneltä voisi hyvin signaalin muutos parempaan tulevaisuudessa tuotesyklien. Koko haastattelu lähde.

HP toimitusjohtaja sanoo yhtiön ottaen "liian kauan päästä markkinoille" innovaatioita, olemme täysin samaa mieltä perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 06:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar