mandag den 11. juli 2011

BlackBerry Internet Service 4.1 tulossa 8. lokakuuta pohjustus postilaatikoihin enemmän hyvää?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/blackberry-internet-service-4-1-coming-october-8th-priming-inbo/:


Joillekin se on vain julkaisun, mutta toisille se on paljon, paljon muuta. Jos vuotanut asiakirjoja keräämät N4BB.com on oikea, 4,1 vapauttamista BlackBerry Internet Service on tulossa alas hauki, koska ulkomailla 10. syyskuuta ja Yhdysvalloissa 8 lokakuu. Kuten kaikki BB harrastaja odottaa se tuo sviitti parannuksia, törmäämättä liitteen enimmäiskokoa kahdeksan megatavua, parantaa joitakin turvatoimia, ja lisäämällä herkullinen kuulostava uusi ominaisuus nimeltä Saapuneet pohjustuksesta. Tämän, 20 ensimmäistä viestit äskettäin lisätty tilille ladataan heti, "heti tarjota käyttäjille vakuutuksia siitä, että sähköposti on asetettu ja työ." Kärsimys hieman lisää hypertension odottaessaan nähdä, jos ne muutaman ensimmäisen missives synkronoida oikein? Sinun diureetti voisi vain olla saapuvan.

BlackBerry Internet Service 4.1 tulossa 8. lokakuuta pohjustus postilaatikoihin enemmän hyvää? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 10:54:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde N4BB.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar