mandag den 11. juli 2011

HP Musiikin synkronointi palvelun osumia beta, tuo USB-kaapeli

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/hp-play-music-syncing-service-hits-beta-bring-your-usb-cable/:


Hei, eikö olisi hienoa, jos voisit synkronoida musiikin kokoelma poikki HDD ja kaikki mobiililaitteissa? Köh, me tiedämme mitä sinä ajattelet. Kuitenkin, HP selvästi tuntee tarvetta pelata hieman kuroa kiinni. Se alkaa vielä toinen liittyy musiikin palvelu nimeltä HP Play, palvelemaan erityisesti omistajille kosketusalustan, Veer, ja mahdollisesti muut webOS laitteita kuten Pre 3. Beta on juuri käynnistänyt ja kaikilla mittapuilla mitattuna se on erittäin perus-asia - kuten, iTunes 2001 perustiedot: Ei OTA synkronointi, ei pilvi varastointi eikä tallentaa. Mutta tämä on vain beta, ja jos se sitoo osaksi HP Music-palvelua huhuttiin muutama viikko sitten se voisi olla alku jotain paremmin ilmastointi, puhtaan juomaveden ja muiden modernien odotukset.

HP Musiikin synkronointi palvelun osumia beta, tuo USB-kaapeli alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 15:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink PreCentral | lähde HP Pelaa | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar