mandag den 11. juli 2011

Cisco lisää stadion WiFi, tekee MLB hieman siedettävämpi internet-pakkomielle (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/cisco-boosts-stadium-wifi-makes-mlb-slightly-more-tolerable-for/:



Jokainen, joka on ollut pakattu Stadion tai konserttihallin tietää paremmin kuin odottaa voi selata web tai jopa tarkistan sähköpostin, ellei tietysti laitteen sattuu olemaan yhteensopiva tiettyjen vajaakäytössä data-vain verkossa . Uusi aloite Cisco kuitenkin pyrkii tuomaan yhteyden yli kyllästämään massoja. Yhtiön Connected Stadium WiFi nippuja Aironet 3500p tukiasema, joka on suunniteltu erityisesti "high-density Stadium ja Arena käyttöönottoja," strategisesti sijoitettu antennit että tavoite vähemmän paikkoja, joissa sama määrä läpijuoksu - todennäköisesti samanlainen 884-laite verkon AT & T käyttöön klo Cowboys Stadium Super Bowl XLV. Toivomme, kevyempi kuormitus asetetaan harjoittajat - ja jo taivaisiin lipunhintoja - auttaisi tekemään Connected Stadium ilmainen palvelu , mutta avain sanoja kuten "osto" ja "monetizeable" verkostoituminen yhtiön ilmoitus saada meidät ajattelemaan, että jotkut greenbacks ovat todennäköisesti vaihtaa omistajaa, kun palvelu käynnistyy todellinen, liitettävyys-haastoi maailman ahtaissa paikoissa.

Jatka käsittelyssä Cisco lisää stadion WiFi, tekee MLB hieman siedettävämpi internet-pakkomielle (video)


Cisco lisää stadion WiFi, tekee MLB hieman siedettävämpi internet-pakkomielle (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 13:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Wi-Fi Planet | lähde Cisco Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar