mandag den 11. juli 2011

iRiver Story HD: sta ensimmäinen Google kirjoja integroitu e-lukija, ei viimeinen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/iriver-story-hd-becomes-first-google-ebooks-integrated-e-reader/:


Emme ole juuri puuttunut digitaalisen kirjakaupoista, mutta Googlen kirjoja tarjoten onkin yksi liukaskielisistä ympärillä. Ja ilmeisesti, se ei ole läheskään niin monessa paikassa kuin markkinoijien Mountain View haluaisi. GOOG juuri ilmoittanut, että iRiver n Story HD pian tulla ensimmäinen Google kirjoja integroitu e-lukija, jossa uusi malli tulee myyntiin 17 heinäkuu tavoitetasolla. Se silti myydä 139,99 dollaria, eikä mikään todellinen laitteiston toiminnasta muuttuu nykyistä mallia. Tietenkin kirjoja perusta on avoin kaikille kustantajille, vähittäiskauppiaiden ja valmistajien alusta alkaen, se on vain, että iRiver on tullut ensimmäisenä valmistajana vaarin puhelun. Luonnollisesti Googlen kiusanteko meille avoimesti siitä, että useampi näistä on tulossa, ja jos vain niin sattuvat olemaan e-lukija Maker ... No, se olisin varmasti mukava olla chat.

iRiver Story HD: sta ensimmäinen Google kirjoja integroitu e-lukija, ei viimeinen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 12:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Hot Hardware | lähde Virallinen Google Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar