mandag den 11. juli 2011

Apple tiedostot toinen ITC patenttirikkomusta valituksen HTC

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/apple-files-second-itc-patent-infringement-complaint-against-htc/:

Mikään kuin pieni lakikieli ottaa terän maanantaina, eh? Vain kuukautta Apple smacked HTC kanssa ITC valituksen , näyttää siltä, ​​että yhtiön tehdä sama asia uudelleen. Ikään kuin käynnissä yksi ITC valituksen vastaan ​​Samsung ei riittänyt, Yhdysvaltain kansainvälisen kaupan komissio ilmoittaa, että HTC on syytetään jälleen. Ennakoidusti, patentinloukkaus valitus pyytää yksikön estää tuontia "henkilökohtaisia ​​elektronisia laitteita" HTC, mutta kunnes se tulee nähtäville, on vaikea tietää tarkasti, mitä laite (t) rastitetaan asianajajien Cupertino pois . Mitä ennen tiff? Tuomari odotetaan ratkaisua tähän 5. elokuuta ja kyseiset päätelmät tehdään tämän jälkeen uudelleen koko komission. HTC ei kommentoi vielä koska vaikka se ei ole nähnyt tietoja, niin me varmasti pitää sinut ajan tasalla kuin draaman edetessä.

Apple tiedostot toinen ITC patenttirikkomusta valituksen HTC alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 11:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde San Francisco Chronicle , FOSS Patentit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar