mandag den 11. juli 2011

3G-käytössä ASUS Eee Pad Transformer täplikäs verkossa, hinta alkaen 499 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/3g-enabled-asus-eee-pad-transformer-spotted-online-priced-start/:


Tähän aikaan, toivottavasti, kaikki te, jotka metsästää varten Transformer vihdoin saanut oman rukkaset yhteen. Jos pitivät pois 3G-versio, mutta voit lopettaa fidgeting - se on jo hinnoiteltu Manner-Euroopassa, laitat sen lähes kuukautta ennen sen odotettua saapumista Britanniassa. Notebook Italia huomasi niin 16GB ja 32GB toistojen lueteltu verkossa, hakeminen € 499 ja € 599: lla, sis. alv. Notebook Italia myös tarttui kuvakaappaus päivitetty tuotesivulta ASUS n italialainen sivusto, mutta kun me kurkisti listaus olemme juuri löytäneet WiFi-versioina, joiden odotetusti alhaisempia hintoja ottelu. Joko niin te siivu se, vaikka molemmat käyttöohje ja kuvitettu Tuotteet ovat elossa ja hyvin ASUS "päällä, mikä viittaa sinun pitäisi nähdä tämä kaduilla Milano pian riitä.



[Kiitos, Marco]

3G-käytössä ASUS Eee Pad Transformer täplikäs verkossa, hinta alkaen 499 euroa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 12:23:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Notebook Italia | lähde ASUS (manuaalinen) , (opas) , (tuotesivulla) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar