mandag den 11. juli 2011

Tekstitystä ajon vielä tappaa, mutta se on (hieman) lasku

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/eqBGMYDuIDg/texting-while-driving-still-dangerous-but-on-the-slight-decline.ars:


Katsokaa ympärillenne keskivertopäivänä, ja hajamielinen ajo-varsinkin kun se liittyy kännykän käytön ja tekstiviestien ajon-saattaa näyttää olevan yleisempää kuin koskaan. Todellisuudessa kuitenkin usein kuljettajat käyttävät matkapuhelimia tai tekstiviestillä voi laskee mukaan 50-sivuisen raportin koonnut Governors Highway Safety Association (GHSA). Tästä huolimatta ihmiset käyttävät gadgetit ajon yhä huolta turvallisuudesta, varsinkin kun se tulee kutoma.


Huolimatta lähes yksimielisesti tunnustettu, että hajamielinen ajo on huono asia, GHSA johtaja Barbara Harsha huomautti, että monet tutkielmia aiheesta ovat puutteellisia tai ristiriitaisia. Tämän vuoksi GHSA tutkittiin yli 350 tutkielmia aiheesta voidakseen koota raporttinsa yrittää vakiinnuttaa käytettävissä info ja löytää trendejä, vaikka Harsha totesi, että lisätutkimuksia tarvitaan vielä täysin ymmärrä soveltamisala ongelma.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar