mandag den 11. juli 2011

Microsoft Explorer Touch Mouse hiljaa paljastui, touts BlueTrack ja tuntopalautteen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/10/microsoft-explorer-touch-mouse-quietly-revealed-touts-bluetrack/:


Microsoftin Touch Mouse ? Joo, olet kuullut siitä. Mutta oletko kiinni tuuli sen Explorer Touch Mouse? Nah, emme usko. Itse asiassa kumpikaan ollut Pocket-nukkaa, mutta ne törmäsi tämä veijari on asun Lontoossa joulua heinäkuussa tapahtumaan. Se välissä Touch Mouse ja Arc Mouse , kehuskelevan sininen värisävy, BlueTrack teknologiaa (mousing on housunlahje) ja samanlaista haptic scrollpad joka on käytetty edellä mainitun Arc. Ei grand yhteensä viisi ohjelmoitavaa painiketta, jotka voidaan määrittää vasemmalle tai oikealle puolelle, ja luonnollisesti nämä hyvät värähtelyt voidaan poistaa käytöstä, jos et yksinkertaisesti ole kosher kanssa 'em. Microsoft ei läikytä liikaa muita yksityiskohtia, mutta se teilataan maa myöhemmin tässä kuussa (ainakin UK) £ 69.99.



Update: Meidän Pals haltuunsa WinRumors onnistui repiä Virallisen lehdistön ammuttu, too.

Microsoft Explorer Touch Mouse hiljaa paljastui, touts BlueTrack ja tuntopalautteen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 heinäkuu 2011 19:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Pocket-lint | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar