mandag den 11. juli 2011

Steve Jobs imitoija officiates pilkata keynote, haukkoja Taiwanin teetä (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/11/steve-jobs-impersonator-officiates-mock-keynote-hawks-taiwanese/:


No, on selvästi ole parempaa tapaa oikeuta minkäänlaiseen uutta tuotetta kuin on faux Steve Jobs Hawking se lavalla, edessä kymmeniä taputtaa pilkkaa toimittajia, joilla 20-jalka iPad 2 ennustetaan takana. Työpaikat / John Stamos hybridi laski piki taiwanilaisen yhtiön laaja valikoima teetä, kaiken, tv-mainos, joka on ilmeisesti tällä hetkellä tuulettaminen Taiwanissa. Katettu ulos valossa farkut, musta pilkata poolokaulus ja lenkkarit, imitoija jopa Hyväksytty Steven hiusten väri, reunattomat lasit, ja nykyinen paino. Ainoa, mikä puuttuu on todellinen Apple tuote - ja kuukauden spekulaatioista mediassa. "Keynote" edes päättyi "yksi juttu", kuten he usein tekevät: Tea juovat on ammuttu voittaa Bonafide iPad 2 jokaisen hankinnan oolong, maitoa, tai Apple-infusoida Tong Yi Cha.

Jatka lukemista Steve Jobs imitoija officiates pilkata keynote, haukkoja Taiwanin teetä (video)


Steve Jobs imitoija officiates pilkata keynote, haukkoja Taiwanin teetä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 heinäkuu 2011 04:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink DVICE | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar