mandag den 11. juli 2011

College2Startup haluaa yhdistää startup Parhaan Young Talent (ja päinvastoin)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZYkMxB4WecU/:

Kyseisissä tiedotusvälineissä asiantuntijat keskuudessamme saattavat tuntea "Help Reporter Out" , tai Härö, joka tuo toimittajat ja bloggaajia siteeraamisen arvoinen lähteistä, ja auttaa pienyrityksiä edistää niiden tuotemerkit. Se on mielenkiintoinen, jos ei täysin todistettu, malli. Nyt, mitä jos haet että mallia startups, ja käynnistyksen otossa? Tämä oli Tolu Babalola n ajattelua, kun hän loi College2Startup , resurssi startups etsittävä laatu kollegiaalinen tai jatko lahjakkuutta.


Startups etsivät aina lahjakkuutta, ja se ei ole epätavallista nähdä vakiintuneita yrityksiä acqu-vuokrata käynnistyksen vain saada pääsyn sen lahjakkuutta. Itse asiassa, Mark Zuckerberg on tehdä yritys irti . Mutta, että on sanottu, se ole helppo löytää lahjakkuuksia, että on oikea sovi teidän käynnistyksen, varsinkin kaikki valkoista kohinaa tulossa ulos sivustoja CareerBuilder, Monster, ja Craigslist.


Luodessaan College2Startup, Babalola teki muutamia nopeita selvityksiä kuin tällä hetkellä työskentelee käynnistysten ja havaitsi, että lähes kaksi kolmasosaa heistä palkattiin perustuu lähetteitä ystävät, entiset kollegansa, jne. Olisi seison syyllä että se voi olla aika vaikea-opiskelijat ja vastavalmistuneet löytää aukot startup jos he eivät sattuisi tietämään jonkun, joka on jo sisällä.


Siten College2Startup mahdollistaa tulevien työntekijöiden tilata päivittäisen uutiskirjeen (että Babalola curates) saada työmahdollisuuksia. College2Startup n päivittäinen uutiskirje on opt-in ja tarkoitus kohdistaa vain niille, jotka ovat työhön liittyviä kykyjä. Kun työnhakijaa saa uutiskirjeen, hän voi selata avoimista työpaikoista löytää tilaisuus, joka parhaiten sopii heille, ja sitten soveltaa suoraan uutiskirjeen. Ja kun käyttäjä on kirjautunut, ne voivat suodattaa tuloksia työpaikkojen Listings samoin.


Tietenkin, malli ei ehkä kuulosta mitenkään häkellyttävä, koska sivustoja Mediabistro (ja monet muut) tarjoavat mahdollisuuden saada räätälöityjä sähköpostihälytykset tyyppiset työt etsit, ja voit hakea suoraan sellaiset sähköpostit. Joten, kun opt-in ja soveltaa-suora-from-sähköpostiin ovat hienoja ominaisuuksia, perustaja sanoo, että mikä erottaa College2Startup on, miten se kohtelee hakuprosessin. Kysymyksiä, että yritykset pyytävät työnhakijoita isolta työmailla yleensä yleisiä, ja ne eivät tee paljon työtä selvittää, mitä hakijan erityisiä taitoja.


Babalola sanoi, että hän haluaa saada haastattelussa liikkuvan heti ensimmäisestä hakemuksesta, minkä vuoksi hakijat ovat kysyttyjä kysymyksiä heidän erityisiä taitoja. Kun käyttäjä on napsauttanut "soveltaa" sähköpostilinkkiin esimerkiksi heidät viedään sovellus sivulle, jossa Babalola on järjestänyt lukuisia kysymyksiä hän tietää startup innokkaita näkemään vastauksia, ennen kuin pyytää hakijaa in haastattelussa. Jos työ on backend kehittäjä Groupon esimerkiksi ehdokkaita pyydetään kysymyksiä kuten "Mitä kieliä te koodia?", Tai kysyi puhua (ja linkkejä) sivustoja he ovat rakentaneet viime , linkit heidän GitHub profiilia, tai edes tarjota esittelyvideo.


Babalola sanoi, että hän ajattelee lähettää vastauksia näihin kysymyksiin suoraan startups voi auttaa virtaviivaistamaan prosessia ja saada pallon pyörimään nopeammin, niin että startups ovat asianomaisten hiipiä-kurkistaa prospectives ennen haastattelemalla. Se auttaa myös rajoittaa usein sokkeloinen hakuprosessin ominaisia ​​suurempia sivustoja.


Mutta iso g


Ingen kommentarer:

Send en kommentar