lørdag den 16. april 2011

Halu HD yrittää muodostaa Sensation tunnetta 3,0 puku, tarvitsee räätälöintiä se sopii

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/desire-hd-tries-on-sensations-sense-3-0-suit-needs-some-tailor/:


Joten sinulla innoissaan nähtyään HTC: n uusin UI Sensation , mutta oli tyrmistynyt löydä harmaantunut luuri ei saada samassa merkityksessä 3,0 rakkaus? Kuten tavallista, että ihmiset on xda-kehittäjät ovat juuri tonic mikä vaivaa sinua ... niin kauan kuin oma halu HD . Joo, fiksu mies, jonka nimi capychimp otti Sensation: n levy ja siirtänyt sen eilisen on HTC Euroopan lippulaiva puhelimen. Portti ei ole täydellinen - jotka sukeltaa menettää kameratuki ja kuvat tarvitsevat koon kunnolla mahdu HD: n 800 x 480 näyttö - mutta rohkeita sieluja, jotka osuma lähde linkkiä lataa silti kaikki suloinen liikkeet mielessä 3,0 säädetään. Katso kaikki Tasainen vieritys toiminnassa tauon jälkeen.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatka käsittelyssä Desire HD yrittää muodostaa Sensation tunnetta 3,0 puku, tarvitsee räätälöintiä se sopii


Halu HD yrittää muodostaa Sensation tunnetta 3,0 puku, tarvitsee räätälöintiä se sopii perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 11:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Smart keitai | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar