lørdag den 16. april 2011

Time Warner Cable tuo takaisin Discovery, Fox kanavia sen iPad app

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/time-warner-cable-brings-back-discovery-fox-channels-to-its-ipa/:


Vain pari viikkoa sen jälkeen poistaa useita kanavia sen live tv streaming iPad app Time Warner Cable on lisätty useimmat takaisin. Poikkeuksena tästä ovat verkot omistaa Viacom, joka on ottanut oikeuteen viime viikolla . Toistaiseksi muut kuin ilmoittaa Discovery -ja Fox -kanavat ovat jälleen TWCable TV iPad app, emme voineet saada mitään muuta kuin no comment ulos kukaan yritykset. Tämä tarkoittaa emme tiedä, jos kanavan palveluntarjoajat spontaanisti tullut noin Time Warner on ajattelutapa (tämä vaikuttaa epätodennäköiseltä) tai jos se on yksinkertaisesti päättänyt painaa asiaa. Näemme joka haastaa joka ensi viikolla, siihen asti voit katsella mitä sattuu olemaan Fox News Channel, FX tai National Geographic (jos olet itse nautin siitä, että emme halua elää ohjelmoijat lähetys aikataulut - DVR4LIFE) on iPadisi niin paljon kuin haluat.

Time Warner Cable tuo takaisin Discovery, Fox kanavia sen iPad app perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 20:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TW Kaapeli Uudenkaupungin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar