lørdag den 16. april 2011

Kloori voisi olla avain halvempia ja tehokkaampia OLED-TV unelmiesi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/chlorine-could-be-key-to-the-cheaper-more-efficient-oled-tv-of/:

Kloorata OLED

Kloori - se ei ole vain pitää vaatteesi valkoinen ja altaan puhtaana enää! Pian kerrosta tavaraa, vain yhden atomin paksuinen, voisi olla keskeinen rooli OLED valmistus. Tutkijat University of Toronto ovat todenneet, että tämä pieni määrä Cl voi lähes kaksinkertaistaa tehokkuutta nykyisten näyttöjen ja vähentää monimutkaisuutta ja ajo kustannuksia. Käyttämällä melko yksinkertainen toimenpide, johon UV-valo, joukkue pystyi kloorata standardin elektrodi levyt löytyvät perinteiset OLED ilman myrkyllisiä kloorikaasua wafting noin. Vaikka tämä on hyvä uutinen valmistajille, se on vieläkin parempi uutinen kuluttajille. Olemme olleet kutina asentaa iso, orgaaninen taulu-vanhempiemme kellarissa olohuone. Lopuksi näemme halvalla OLED-televisiot on Walmart hyllyt - aivan Clorox.

Kloori voisi olla avain halvempia ja tehokkaampia OLED-TV unelmiesi perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 17:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink OLED-Display.net | lähde University of Toronto | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar