lørdag den 16. april 2011

FBI: pokerihuoneista "veto talo" rahanpesusta, petoksista

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KR5-Yap5X8A/major-online-poker-sites-seized-charged-with-money-laundering.ars:


Liittovaltion syyttäjät ovat antaneet joitakin suurimpia nimiä nettipokeria pankin petos, rahanpesu ja laittomaan uhkapeliin, Yhdysvaltain oikeusministeriö ilmoitti perjantaina. Nämä taakse PokerStars, Full Tilt Poker ja Absolute Poker on ollut verkkotunnuksille takavarikoi Federal Bureau of Tutkimukset (FBI), ja 76 pankkitilejä omistamien yritysten on väliaikaisesti suljettu kautta lähestymiskiellosta.


Online-pelaaminen teknisesti tuli laitonta Yhdysvalloissa vuodesta 2006 , jolloin lainsäätäjät estetty tilisiirtoja, "maksujärjestelmän välineitä" ja luottokortteja , että sitä käytetään maksutavat online-pelaamista sivustoja. Ei ole yllättävää, se ei estänyt monia uhkapelisivustoihin suorittamisen offshore ja kasvaa edelleen. Full Tilt Poker, esimerkiksi on kasvanut niin iso, että se säännöllisesti sponsoroi pelaajien World Series of Poker. Aloilla suosittuja poker enää salaisia ​​kesken nettipelaamisen harrastajille.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar