lørdag den 16. april 2011

McTiVia verkkoon serpentiini köysien PC sisältöä televisioruudut toukokuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/mctivia-networked-streamer-slinging-pc-content-to-tv-screens-thi/:


Se ei ole aivan Minty Fresh käsite , mutta jos olet kyllästynyt verkottuneet media streamerit köysien sisältöä ja sisältö yksin Awind n McTiVia olla juuri kultahippu epäsovinnaisia, että olet ollut sen jälkeen. Kaikki aikomukset ja tarkoituksiin, tämä on souped-up langaton reititin, putket kaikki sisältö Macista tai PC: ltä HDMI-varustettuja HDTV. Tavoitteena? Voit luoda johto-free HDTV, tavallaan. Se voi ohjata jopa kahdeksan tietokonetta hiirellä tai näppäimistöllä, ja se myös kaksinkertaistaa WiFi-tukiaseman niitä tarvitse vahtimestari itsensä moderni luvulla. Hän odotetaan saapuvan vähittäiskaupan toukokuun lopulla ja 199 dollaria, ja me teemme darnedest testata yksi pian kuljetukset alkavat.


Jatka käsittelyssä McTiVia verkkoon serpentiini köysien PC sisältöä televisioruudut toukokuussa


McTiVia verkkoon serpentiini köysien PC sisältöä TV-ruudussa toukokuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 06:51:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Compuexpert | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar