lørdag den 16. april 2011

Unity Oyj Tiedotteet Xtion Pro PC liiketunnistimen Japanissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/unity-corporation-releases-xtion-pro-pc-motion-sensor-in-japan/:


Olemme odottaa vielä tiettyjä Yhdysvaltain käynnistää yksityiskohdista Xtion Pro ja Wavi Xtion liiketunnistimet että ASUS osoitti pois CES aiemmin tänä vuonna, mutta se näyttää ihmiset Japanissa voi jo nyt saada käsiinsä puolet duo. Unity Corportation on juuri ilmoittanut, että se vapauttaa Xtion Promotion anturi (täydellinen SDK) on maassa ¥ 19980, eli noin 240 dollaria. Tämän pitäisi toimia samoin kuin Kinect koska PrimeSense on vastuussa suuresta osasta tekniikan takana, vaikka sinun pitäisi tietää, että tämä on suunnattu suoraan kehittäjät haluavat luoda omia pelejä ja sovelluksia sen. Sinun täytyy odottaa enemmän kuluttaja-ystävällinen Wavi Xtion jotain, voit yksinkertaisesti plop alas olohuoneessa.

Unity Oyj Tiedotteet Xtion Pro PC liiketunnistimen Japanissa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 04:36:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Unity Oyj | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar