lørdag den 16. april 2011

Tutustu kortinhaltijat voivat lähettää rahaa kenelle tahansa, matkapuhelin, sähköpostiosoite

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/discover-cardholders-can-send-money-to-anyone-with-a-cell-phone/:


NFC maksujärjestelmät alkamassa ottamaan käyttöön Yhdysvalloissa, se tulee olemaan jonkin aikaa vielä, ennen kuin voit leikata noita luottokortteja hyvä. Mutta tässä, ainakin, voit käyttää luurin varmistaa et saa kiinni 100 dollaria bar tab ... uudelleen. Tutustu juuri ilmoittanut, että se antaa sen kortinhaltijoille lähettää rahaa ihmiset 60 maassa - niin kauan kuin he ovat joko matkapuhelinnumerosi tai sähköpostiosoite. Kuten AllThingsD toteaa, Visa ja American Express ovat kuoriutuneet samanlaisia ​​suunnitelmia, vaikka Discover on ensimmäinen nippu kumppanin kanssa PayPal. Vaikka ihmiset lähetät rahaa ei tarvitse PayPal-tilien, ihmiset saavat moola tehdä - tai ainakin ne on valmis luomaan yksi. Lähettäjien Palvelu on ilmainen ja itse asiassa he saavat 0,25 prosenttia käteisenä takaisin ensimmäisen 3.000 dollaria vaihdetaan. Mitä Discover, pienempi toimija kuin Visa ja MasterCard toivoo joidenkin PayPal 230 miljoonaa asiakasta tulee rekisteröityä upouuden luottokortin, kun he sitä.

Tutustu kortinhaltijat voivat lähettää rahaa kenelle tahansa, matkapuhelin, sähköpostiosoite perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 08:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink AllThingsD | lähde Löytää | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar