lørdag den 16. april 2011

Hiljattain löydetty ominaisuuksien perusteella luvata parempaa aurinko paristot, todella hyvä ruskettuu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/newly-discovered-properties-of-light-promise-better-solar-batter/:



Oletko kyllästynyt heräämässä sama vanha puolijohde-pohjainen aurinkopaneeli? Onko kaipaat muutosta? Tiedämme teet ja kiitos jälleen ihme ja mysteeri magneettikenttien (he eivät vain lopettaa puhe enää), on uusi päivä koittaa. Michiganin yliopiston tutkijat olivat ammunta laserit on lasia, kuin ne, ja teki merkittävän löydön: valo kulkee kuin johtavalle pinnalle kuten lasi tuottaa vaikuttava magneettinen vaikutuksia - jopa 100 miljoonaa kertaa odotettua suurempi. Tuloksena magneettinen voima voi korvata sähköiset vaikutus hyväkseen nykytekniikalla tietä "optista akkuja." Vaikka eri Wysips avoimia aurinkosähkön solua , teknologia voisi olla samantyyppisiä sovelluksia ja ehkä vanhentuneita runsaassa auringon tiloilla . Ei syytä huoleen, vaikka - tyylikkääseen auringon backback on lentää kuin aina ennenkin.


Hiljattain löydetty ominaisuuksien perusteella luvata parempaa aurinko paristot, todella hyvä ruskettuu perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 18:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Inhabitat | lähde University of Michigan News Service | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar