lørdag den 16. april 2011

Engadget Show palaa ensi torstai 21 huhtikuu - voittaa lipun teippiä!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/the-engadget-show-returns-next-thursday-april-21st-win-a-tic/:



Huomio ihmisiin, Engadget Show on teippiä ensi torstai 21 huhtikuu kello 18:00! Otamme istuu alas Engadget perustaja Peter Rojas , joka auttaa meitä kahlata läpi yhä mutainen tabletti vesillä. Me olla käsillä uuden BlackBerry playbook , Motorola Xoom , käsite Ink Adam , ja muutamat muut laatat käynnisty. Me paljastamme Kyocera Echo , vilkaise nykytila ​​verkon puolueettomuus , mennä hullu ratsastaa militarisoitu skootteri, ja jutella Fordin toimitusjohtaja Alan Mulally selvittää, milloin me vihdoin olemme alla auto. Ja tietysti meillä on tavallista hauskaa, jännitystä, kylkiäisiä, ja yllätyksiä!



Engadget Show sponsoroi Sprint ja järjestetään uusi, intiimimpi NYC studio tässä kuussa show, joten jos haluat saada sinun voittaa lippu etukäteen. Mutta älä huolestu, jos et voi saada siellä henkilökohtaisesti saamme ladata jopa pian teippiä.



Jos haluat olla yksi onnekkaista tapaamaan meitä henkilökohtaisesti, Sprint tarjoaa taattua lippuja Engadget Show teippiä ensimmäistä yrittäjille, jotka teksti "Engadget" on 467467 tai kirjoittaa verkossa! Standard tekstiviestien hinnat sovelletaan. Klikkaa viralliset säännöt ja kuinka päästä online, ja kuten aina sinun ei tarvitse olla Sprint tilaaja tulee!



Jos asut ulkopuolella Tri-State alue (NY, NJ, CT), voit kirjoittaa verkossa mahdollisuus voittaa kahden hengen matkan New Yorkiin osallistua Engadget Show. Standard tekstiviestien hinnat sovelletaan. Klikkaa tästä päästäksesi.



Tässä kaikki tiedot, jos voitat lippu:


  • Tapahtuma on kaikenikäisille

  • Avaamme ovet ja alkaa istuimet 17:15 huhtikuuta 21 ja teippiä alkaa 18:00. We'll sulkeminen ovet 17:50.

  • Tuo kuva henkilöllisyystodistus voit lunastaa lippu

  • Näyttää pituus on noin tunti


Jos olet jäsen, media, joka haluaa osallistua, ota meihin yhteyttä: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] com, ja yritämme vastata sinulle. Kaikki muut tiedotusvälineet kysymykset voi lähettää osoitteeseen: engadgetshow [at] Engadget [dot] com.



Tilaa Show:



[ iTunes ] Tilaa Show suoraan iTunesissa (M4V).

[ Zune ] Tilaa Show suoraan Zune Marketplace (M4V).

[ RSS M4V ] Lisää Engadget Show rehu (M4V) RSS-lukijaohjelman, ja on se toimitetaan automaattisesti.

Engadget Show palaa ensi torstai 21 huhtikuu - voittaa lipun teippiä! alun perin


Ingen kommentarer:

Send en kommentar