lørdag den 16. april 2011

Intubaatio bot avulla lääkärit turvallisesti työntää putkia alas tajuttoman ihmisen kurkku

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/16/intubation-bot-lets-doctors-safely-shove-tubes-down-unconscious/:


Olemme nähneet kaikenlaisia ​​lääketieteen robottien kierroksella nämä osasta, bloodbots ja kirurgisen kyborgeja . Ja nyt tohtori Thomas M. Hemmerling McGill University Health Centren (joka myös auttoi kehittämään McSleepy anestesia androidi ) on luonut maailman ensimmäisen intubaation robotti. Kutsutaan Kepler Intubaatio System (KIS), se robottikäsivartesi kanssa videon Laryngoskoopin , joka ohjataan ohjainta - mahdollistaa minidisk saada Dr. Mario samalla kun työnnät intubaatioputken johonkin kulunut-out meatbag pienellä vaivalla ja mahdollisimman turvallisesti. Ensimmäinen menettely laitetta käytetään todellista elävä ihminen oli menestys, ja kliiniset kokeet jatkuu. Emme iso botit työntämään mitään mistään (vaikka se ei auta meitä hengittää alaisena veitsi), mutta se on parempi kuin Android lisäkkeet lobbing kranaatit tiemme .

Intubaatio bot avulla lääkärit turvallisesti työntää putkia alas tajuttoman ihmisen kurkku perin ilmestynyt Engadget Ma, 16 huhtikuu 2011 12:47:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde McGill University Health Centre | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar