mandag den 20. juni 2011

TiVo Android ja iPhone apps teoksissa, Kausikortit pian hyppysissäsi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/tivo-android-and-iphone-apps-in-the-works-season-passes-soon-at/:



Toki, se on teknisesti ollut mahdollista hallita oman TiVo kautta Mobiili Webistä puolen vuosikymmenen nyt, mutta aiemmat tavat eivät olleet intuitiivinen eikä kiehtovaa. Aiemmin tänä vuonna yhtiö julkisti iPad - Diddy joka esittelee toimii kuten kaukosäädin ominaisuuksia, ToDo List priorisointi ja kausikortti hallinta. Kun vihjaten useita apps pienempiin näytön laitteita (kehuskelevan kaikki käytöstavat käyttöjärjestelmät), uusin painetussa CEPro on toimittanut vankka Intel että edellä mainitut kuiskaa on tulossa todellisuutta. Kanssa Honeycomb liitutaulut pudottamalla vasemmalle, oikealle ja keskelle, me mietit jos Android rakentaa kohdistaa tablets ensimmäinen ja älypuhelimet myöhemmin - ehkä jopa yhdistettiin painos kerran Ice Cream Sandwich ryömii pakastimesta. Joko niin, se tulee pian tehdä tallennuksen pitkän pelikauden uusintoja sekä Hills jopa helpompaa niille, jotka asuvat enintään iOS tai Android ekosysteemit, mukaan lukien päivitykset paikoista olet liian hämmentynyt mainita julkisesti.

TiVo Android ja iPhone apps teoksissa, Kausikortit pian hyppysissäsi alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 23:53:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Zatz Not Funny | lähde CEPro | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar