mandag den 20. juni 2011

NY Post estää pääsyn verkkosivuillaan iPads ajaa App ostoja

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZPo30O4QWf0/ny-post-blocks-access-to-its-website-on-ipads-to-drive-app-purchases.ars:



ALT OSASTO: iPads voi enää lukea NY Post alkaen Safari-selain


New York Post on alkanut estää pääsyn verkkosivuillaan iPad keinona ajaa niille asiakkaille suuntaan maksettu NY Post APP App Storesta. Yrittää käyttää paperin kautta Safari-selain iPad johtaa ohjaussivu, joka osoittaa ne App sekä muutamia muita peruspalveluja.


Vaikka Safari on no-go, Staci Kramer PaidContent toteaa NY Postin sivusto toimii hienosti läpi vapaan vaihtoehtoisia selaimia Skyfire ja Opera Mini. "Se on yksi eniten väärin ymmärretty paywall ponnisteluja olen törmännyt", Kramer sanoo.


Kun New York Times nosti paywall, se teki yhden ison myönnytyksen lukijoille ja vasemmalle maksetaan osissa sivuston kautta saavutettavien sosiaalisen verkostoitumisen linkkien ja hakukoneiden tuloksia. Mutta NY Post on jopa epäasianmukaisesti tässä: linkeistä Facebookista iPadiin ohjaavia näytön koko n. mainos, mutta linkkejä Twitter näyttää artikkelit Twitter n in-app selaimella hienosti.


Koska Murdoch julkaisu, NY Post näyttää olevan saada työntää suuntaan Daily, joka on olemassa vain maksettu app iPad. NY Post App maksaa 1,99 dollaria ladata ja saa asiakkaan 30 päivän pääsy; jälkeen, se on 6,99 dollaria yhden kuukauden, 39,99 dollaria kuuden kuukauden, tai $ 74,99 vuodessa. Vertailun vuoksi Daily on vapaasti ladattavissa, ja se maksaa 99 senttiä viikossa tai 39,99 dollaria varten vuoden tilauksen.


Klikkaamalla yksi painikkeita NY Post ohjaussivu käyttäjät voivat myös tilata sähköisen version NY Post ja saat pääsyn web sivun uudelleen eri hinnoilla, mukaan lukien 9,18 dollaria neljän viikon tai 93,30 dollaria vuodelta. Olemme yllättyneitä siitä, että NY Post ei ole parituksen tätä vaikeampaa kuin niiden app, koska Apple äskettäin rento niiden rajoituksia tehdä verkkosivuilla sisällön kautta iPad tai iPhone apps, jotka eivät enää tarvitse reitin liittymien kautta App Storesta.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar