mandag den 20. juni 2011

Sony Ericsson Xperia X10 saada Gingerbread elokuussa, voi vihdoin näyttää kasvonsa julkisilla (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/sony-ericsson-xperia-x10-getting-gingerbread-in-august-can-fina/:


Ei ole mikään yllätys, että Sony Ericssonin Xperia X10 on joitakin Android 2.3-täytettyjä päivää odotan - pahus, olemme tienneet , että älypuhelin olisi lopulta käsitelty Gingerbread ennen kuin se todella sai 2.1 . Vihdoinkin, laitemyynti Maker on vihdoin tarjoaa jopa muutaman ylimääräisen tietoja väistämätön päivitys, nyt asetettu Aikaisen elokuussa. Yhtiö on käsitelty joitakin käyttäjän huolensa toiminnallisuuden muutoksia, jotka tulevat Ennen päivityksen varmistaa käyttäjille, että uusi versio ohjelmistosta pitää puhelimen kameralla UI ehjä ja ominaisuus uudempia toimintoja, kuten yhtiön Facebook Inside Xperia ominaisuus. Catch Gingerbready videon alapuolella, mikä valitettavasti tekee elossa kesän vähemmän rakentaa yhtä kivuttomasti.

Jatka lukemista Sony Ericsson Xperia X10 saada Gingerbread elokuussa, voi vihdoin näyttää kasvonsa julkisilla (video)


Sony Ericsson Xperia X10 saada Gingerbread elokuussa, voi vihdoin näyttää kasvonsa julkisilla (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 12:16:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Android HD Blogi | lähde Sony Ericsson | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar