mandag den 20. juni 2011

Inhabitat viikko Green: läpinäkyvä lentokoneet, aurinkosähkö alaryhmät ja tuuli-powered jahti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/inhabitats-week-in-green-transparent-airplanes-photovoltaic-s/:


Vihreä Kuljetus noussut taivaalla tällä viikolla Inhabitat raportoitu Airbusin suunnitelmat läpinäkyvä lentokone , ja me esiteltiin hullu työ hover pyörä päteviä lentämään jopa 10,000 jalkaa. Olimme myös jännittävää nähdä Kiinassa alkaa roll ulos suurnopeusjunaverkon halki Aasian ja me laikullinen useita out-of-tämä maailma Frankenstein ajoneuvot - Mercedes-Benz linja juna Boliviassa ja tuuli-powered jahti , joka kaksinkertaistaa kuin lentokone .



Se oli tärkeä viikko energian uutisia niin hyvin, koska italialaiset äänesti loppuun ydinvoiman käytön , ja otimme kurkistetaan Saksan Wunderland Kalkar huvipuisto , joka on rakennettu sisälle käytöstä ydinvoimala. Aurinkoenergia oli myös se hetki auringon Enfinity paljastettiin kaksi gorgeous aurinkosähkö-kuormattuna maisemia Les Mees, Ranska ja Bangladesh ilmoitti, että miljoona maan kodit ovat virtansa aurinkopaneeleista. Olemme jopa huomasi uudenlainen joustava generaattori, joka voitaisiin sisällyttää kengät tuottaa virtaa kun kävelette .



Tällä viikolla olimme myös innostuneita paljastaa voittajat meidän Bright Ideas Lighting Design Competition - tyylikäs geometrinen Tetra Pak Lamp , upea hehkuva Ravinto lamppu , ja söpö korkki Pinha riipus Light . Lanseerasimme myös uusia Kysy Tech Geek sarjan jossa gadget guru extraordinaire Peter Rojas vastauksia kysymyksiisi vihreän teknologian, ja kerroimme yhden japanilaisen tutkijan arveluttavaa suunnitelmaa luoda keinotekoista lihaa korvaavien vuodesta perä . Lopuksi jaoimme mahtava Steampunk pyörivä älypuhelin ja joukko hauskaa taitettava Paper Punk robotteja , jotka ovat täydellisesti terrorisoivat työtovereiden "kennoja.

Inhabitat viikko Green: läpinäkyvä lentokoneet, aurinkosähkö alaryhmät ja tuuli-powered jahti alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 21:47:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar