mandag den 20. juni 2011

iCard EKG tuo sydän seurannan iOS haluamasi laite (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/icard-ecg-brings-heart-monitoring-to-the-ios-device-of-your-choi/:

iCard EKG

AliveCor n iPhoneECG tapaus oli melko makea mutta koska tapauksessa olla vain rahapulassa iPhone 4. Lääkärit tyytyväisiä 3GS tai potilas mieluummin halata iPad niiden rinnassa on riemuissaan kuulla yrityksen työskentelee enemmän laitteisto-agnostikko vaihtoehto teidän iOS sykkeenmittausteknologian tarpeisiin. Käyntikortin kokoinen iCard EKG Kiinnitetään taakse iDevice tarranauhalla ja langattomasti syötteet tietoja sen elektrodit AliveECG App. App tallentaa automaattisesti 30 sekunnin sydämesi rytmistä pulssia ennenkuin lataan sen AliveCor palvelimille jakaa teidän lääkärit. Huono uutinen? He odottavat yhä FDA, joten et voi ajaa ulos ja valita yksi ylös vielä. Mutta kun se iski hyllyiltä, ​​se näyttää sinun täytyy valita punainen tai musta - joten voit varmistaa oman lääkärin lisävarusteet vastaavat hakuasi pensaikot. Tsekkaa video tauon jälkeen.

Jatka lukemista iCard EKG tuo sydän seurannan iOS haluamasi laite (video)


iCard EKG tuo sydän seurannan iOS haluamasi laite (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 13:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde MedGadget | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar