mandag den 20. juni 2011

ICANN äänestää verkkotunnusten laajennus, ele.vation ja wolf.pack valmis Assualt selaimen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/icann-to-vote-on-domain-name-expansion-ele-vation-and-wolf-pack/:


Voi saa sunnuntainsa missä olet, mutta se on kirkas-ja-varhain maanantaina Singaporessa. Siellä monumentaalinen ääni on aikeissa mennä alas, ja Internet Corporation osoitejärjestelmää Nimet ja numerot (tai ICANN , lyhyitä) asetettu äänestää laajennussuunnitelmat verkkotunnuksia. Jos aiot muistaa, järjestö hyväksyi lisäksi seitsemän aloilla vuonna 2004, toinen kierros vuodesta 2004 johtaa erillinen seitsemän liittymällä lauma . Se on määrä hyväksyä jotain huomattavasti suuremmat tällä viikolla kuitenkin uuden järjestelmän, jonka avulla juuri mitään Trail ydin verkkotunnuksen. Toisin sanoen. Com voi pian korvata. Canon (kameroita),. Eco (vihreiden sivustoja) tai jopa. Ohjelmointi (puolesta, te tiedätte, ohjelmointi sivustoja).



Kuten voitte todennäköisesti kuvitella, vaihtoehtoja tässä ovat aika hyvin loputon, mutta se tulee maksamaan vähäsen yli 6,95 dollaria vuodessa rekisteröi yhden. Hakemusmaksu yksin kellotti osoitteessa +185.000dollari, ja voittajat on ponin jopa 25.000 dollari vuosittain sen jälkeen. On täysin todennäköistä, että uuden aallon oikeudellinen spats niitä ilmaantuu suhteen tavaramerkkejä - emme vierasta asianajajien Mountain View tule liian ihastunut Google.phones joutuminen ulkopuolisten yritysten käsissä - mutta hei, se on puoli hauskaa sivusta. Tulemme pitämään silmällä lopullista päätöstä, ja tulemme varmasti tiedät jos ICANN fesses jopa mitä se tulee tehdä niiden kanssa stratosfäärin uusia maksuja.

ICANN äänestää verkkotunnusten laajennus, ele.vation ja wolf.pack valmis Assualt selaimen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 19:31:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink AP | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar