mandag den 20. juni 2011

Verizon porrastettu datasiirtosopimuksista tulossa 7. heinäkuuta alkaen $ 30?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/verizon-tiered-data-plans-coming-july-7-starting-at-30/:


Toivoimme se ei tapahdu, mutta näyttää siltä, ​​että Verizon Talousjohtaja Fran Shammo kesä aavistus hänen yhtiön pelätty porrastettu tiedot Suunnitelmaa voitaisiin aivan rahaa. Droid-Life on raportointi maaginen päivämäärä on 7 heinäkuu ja on tarjonnut tarkoitus hinnoittelu tiedot: tiedot suunnitelmista ilman tethering alkaisi 30 dollaria 2GB, mutta 5GB ja 10GB maksaa $ 50 ja 80 dollaria vastaavasti. Jako maksaa ylimääräistä $ 20 ja lisää uuden 2GB allas. Siellä sanotaan olevan mitään merkittäviä toisistaan ​​3G-ja 4G - olisit laskutetaan täsmälleen sama olitpa pakkaus Droid X2 tai Droid Charge . Nämä uudet suunnitelmat eivät vaikuta kenenkään parhaillaan sopimuksesta, vaikka se on vielä tuntematon, jos asiakas voi ripustaa niihin kiinni, kun on aika uudistaa. Vaikka tämä on jätetty "jyvän suolaa" kaappi nyt, se voi olla hyvä aika ainakin aloittaa tsekata seuraava puhelin.



[Kiitos kaikille, jotka lähetetään tämän]

Verizon porrastettu datasiirtosopimuksista tulossa 7. heinäkuuta alkaen $ 30? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 14:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Droid-Life | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar