mandag den 20. juni 2011

Voiko Microsoft käyttää DMCA tappaa kilpailevia Xbox 360 lisävarusteita?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/kOh8yqjq-1Q/can-microsoft-use-the-dmca-to-kill-competing-xbox-360-accessories.ars:


Voiko Microsoft etänä käytöstä kolmannen osapuolen lisävarusteita työskentelystä Xbox 360 ja selvitä siitä?


Redmond, Washington ohjelmisto-ja konsoli-maker teki juuri niin, ja väittää tekijänoikeuslaki antoi se oikea. Kyseessä on Microsoftin 2009 kauko-esto Datel muistikortteja, joka sai kilpailuoikeuden oikeusjuttu , joka elää tänään oikeudenkäyntiä, joka on morphed viimeisimmän testin Digital Millennium Copyright Act.


1998 DMCA tekee rikoksen tai siviili loukkaa tarjota tuotetta tai palvelua, joka kierretään tekninen toimenpide tarkoituksena on suojata tekijänoikeuksin suojattua materiaalia. Elokuvastudioiden väitti, että osa lain estää RealNetworksin jakelemasta DVD-kopiointi ohjelmiston , ja Sony vedota sitä vastaan ​​PlayStation hakkeri George Hotz , jonka mod sallittu PlayStation pelikonsolin pelata laittomasti ja koti-keitetty pelejä. Hallitus myös mainittu laki sen rikosoikeudelliseen Kaliforniassa miehen yrityksen johtaminen Modaus Xboxes .


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar