mandag den 20. juni 2011

Uusi Windows 8 vuotaa vihjaa tekstiviestituki, ominaisuus lisensointi, paikkaperusteisen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/new-windows-8-leak-hints-at-sms-support-feature-licensing-geo/:


Ottaen huomioon sen hyväksyminen on Windows Phone metro tyyli, sen ei ole yllättävää kuulla, että Windows 8: n uusin vuotanut rakentaa urheilu metro jäljittelevät virtuaalinen näppäimistö ja jälkiä koodia, joka voisi tuoda SMS 3g käytössä Windows 8 laitetta. App Store ja ominaisuus lisensointi kuitenkin? Onpa kiinnostavaa. Haudattiin Windows 8-koodia, Microsoftin harrastajat ovat löytäneet merkkijonoja jotka saattavat aavistuksen Windows App Store , ja kyky aktivoida tai poistaa tiettyjä OS ominaisuuksia läpi, että myymälä. Tuleeko tästä loppua "kotona", "Pro" ja "Ultimate" painoksiin Microsoftin lippulaiva? Emme pidä meidän hengenvetoon . Silti Windows à la Carte ei kuulosta puoli huono. Osuma lähde linkkiä nähdäksesi koodin (ja spekulointia) itsellesi.

Jatka lukemista Uusi Windows 8 vuotaa vihjaa tekstiviestituki, ominaisuus lisensointi, paikkaperusteisen


Uusi Windows 8 vuotaa vihjaa tekstiviestituki, ominaisuus lisensointi, paikkaperusteisen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 02:29:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Redmond Pie , WinRumors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar