mandag den 20. juni 2011

Sigman kiinteän objektiivin DP2x uudelleen: "omituinen kamera" että "kehitettävä edelleen"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/20/sigmas-fixed-lens-dp2x-reviewed-a-quirky-camera-that-needs/:


Useimmat kamera omistajat luottaa edulliseen hintaan, monipuolinen zoom-objektiivi ja HD-videotallennus korkealla prioriteettilistan etsiessään heidän seuraava piste-ja ampua, mutta Sigman uusi DP2x alittaa kaikkien näiden viestien takana, urheilu 800 dollaria hintalappu , kiinteä -pituus 24.2mm linssi, ja heikoista QVGA video. Joten Miksi sitten ei Sigma vaivaudu vapauttaa päivityksen viime vuoden DP1x ? Kameran lähellä DSLR-koko 14 megapikselin Foveon X3 -anturi on hieman lunastamisesta, sekä tukeva runkorakenne ja täynnä käsisäädöt, mukaan Arvioi ePhotoZine, mutta negatiivinen bullet pisteitä kuin köyhä JPEG, magenta luo kuvia, ja hidas vasteaika jättää meidät unimpressed. Sigma ylpeilee cam ainutlaatuinen kuvakennon, jonka se väittää pinot punainen, vihreä ja sininen kerroksia laadukkaampia kuvia, mutta sielläkin huono suorituskyvyn hämärässä ja 4,7 megapikselin vieminen eivät näytä tekevän kompromissi kannattavaa. Sivusto väittää, että nokka linssin solid-esiintyjä, Kuitenkin nopea f/2.8 aukon ja erinomainen manuaalinen tarkennusjärjestelmä. Kaiken kaikkiaan meillä ei ilmeisesti ole voittaja käsissämme kanssa DP2x, mutta Sigma lojalistit haluavat pitää kiinni näennäisesti ylihinnoiteltuja, aliarvostettuja kamera linja voi osuma lähde linkkiä koko arvostelu.

Sigman kiinteän objektiivin DP2x uudelleen: "omituinen kamera" että "on kehitettävä" perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 kesäkuu 2011 15:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde ePhotoZine | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar