mandag den 20. juni 2011

Käytössä: e-lukijat ajaa digitaalista häiriötekijä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/06/19/switched-on-e-readers-drive-to-digital-distraction/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Kevät osoittautui julma ja harva asutus sekä tuotteita, joissa yhdistyvät e-paperi-ja LCD-näytöt. Startup Entourage tiedotti lopettamalla sen Edge kahden näytön e-lukija / tablet combo. Ja sitten Barnes & Noble sulki kirjan alkuperäisen Nook esitellä seuraaja, joka oli vain yksi näyttö ja yksi nappi. Näin se loikkasi yli (tai on, että alle?) Jopa Kindle on minimalismi.



E-lukijat ovat seuranneet epätavallinen väestörakenteen hyväksyminen käyrä kulutuselektroniikan tuote. Ensimmäiset ostajat olivat, kuten myös monien muiden teknologian tuotteita, enemmän varakkaita, mutta suurin osa heistä oli myös vanhempia ja naisten mukainen arvo-ostotottumuksia fyysisen kirjoja. He kiinnostuivat teräviä näytön ja suuri kontrasti e-paperin näyttöjen. Ja monet olivat (ja ovat edelleen) houkuttelee keskittynyt tuote että ne pystyivät keskittymään tekstiin ilman häiriötekijöitä muiden tiedotusvälineiden tyypistä, Web tai tuhansia sovelluksia.

Jatka lukemista käytössä: e-lukijat ajaa digitaalista häiriötekijä


Käytössä: e-lukijat ajaa digitaalista häiriötekijä alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 kesäkuu 2011 18:15:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar