lørdag den 20. november 2010

Doom-aiheisen elää taustakuva Android muuttaa puhelimesi temmellyskenttä verilöyly

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/20/doom-themed-live-wallpaper-for-android-turns-your-phone-into-a-p/:
Okei, joten ehkä tämä ei ole paras valinta businessfolk urheiluun uusia Droid plussat , mutta jos muistatte Doom niin hellästi kuin me, olet todennäköisesti menossa haluavat tarkistaa tätä. Dev siirtyivät xda-kehittäjät on lähetetty tieto hänen uudesta Doom-aiheisen live taustakuva - se ei oikeastaan vetää itse peli, mutta hän on ottanut pahiksia (tärkeä osa) ja uudelleen ne tasaiselle, paikallaan toimintaedellytykset oman design. Periaatteessa sankari kävelyretket taistelee pahiksia kuin ne kutemaan, kun hän vihdoin sortuu hänen lukemattomia märkivä haavat, hän respawns eri huoneessa kyllästymiseen asti. Se on saatavilla beta muodossa ilmaiseksi markkinoilla juuri nyt - kysymys on, oletko tarpeeksi kestäviä ladata sen?

Doom-aiheisen elää taustakuva Android muuttaa puhelimesi leikkipaikka verilöylyn perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 marraskuu 2010 14:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Pocketnow | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar