lørdag den 20. november 2010

Nokero n aurinko-käyttöinen, vedenpitävä N200 hehkulamppu: kirkkaampi, voimakkaampi ja joustavampi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/20/nokeros-solar-powered-rainproof-n200-light-bulb-brighter-str/:
Kukaan tulee olemaan vaativat Nokero pois jäämässä jälkeen. Vain muutama kuukausi sen jälkeen, paljastaa sen ensimmäiset kaupalliset lamppu varten kehitysmaissa, asu on nyt kaulitaan toisesta versiosta odotetusti nimeltään N200. Tämä kaveri iskee hyvin erilaisia aiheuttavat verrattuna alkuperäiseen, jossa LED kotelo roikkuu kääntyvä, että sitä voidaan sijoittaa siten, että se parhaalla mahdollisella tavalla saalis valossa. Kun illan hämärtyessä käyttäjät voivat kääntää valoa pohjoiseen luoda lyhty. Nokero väittää, että tämä versio on yhtä karu ja vedenpitävä kuin alkuperäinen, mutta se on 60 prosenttia kirkkaampi ja kestää kolme kertaa pidempään. Yksi NiMH akku kuuluu, ja siitähän on nuorennusleikkauksen, jonka aurinko - kerran täyteen, se tulee antaa välillä 2,5 ja 6 tuntia valoa, riippuen tilan. Se on myynnissä nyt 20 dollaria kappaleelta (irtotavarana hinnat ovat vähemmän), eli vaatimaton 5 dollaria korkeampi kuin (vielä saatavilla) N100. Ei voi sanoa Yankees etsii sisustaa ulkopatio valaistus juuri nyt, mutta paimentolaiset vaellus Panamaan paeta Old Man Winter ... No, tiedät mitä tehdä. Vid: n tauon jälkeen.

[Kuvat kohteliaasti Larry Bollig]

Jatka käsittelyssä Nokero n aurinko-, vedenpitävä N200 hehkulamppu: kirkkaampi, voimakkaampi ja joustavampi

Nokero n aurinko-käyttöinen, vedenpitävä N200 hehkulamppu: kirkkaampi, voimakkaampi, joustavampi perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 marraskuu 2010 03:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nokero | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar