lørdag den 20. november 2010

Kasematti n iPhone 4 Bounce kotelo suojaa nuudeli alkaen väistämätöntä säteilyn paistaminen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/11/19/casemates-iphone-4-bounce-case-protects-your-noodle-from-inevit/:
Koska ikuinen keskustelu raivoaa edelleen, ja aivot jatkaa / ei sula kanssa joka kulkee puhelun kasematti's ottaa mitään riskejä lainkaan. Tekemällä yhteistyötä Pong - yritys, joka tekee sen päistä "suojella käyttäjien matkapuhelinten mahdollisilta haitallisilta vaikutuksilta säteilyaltistuksen" - Bounce syntyi. Kaikki aikomukset ja tarkoituksiin, sen on yksinkertaista istuva iPhone 4 tapauksessa (BlackBerry-mallit ovat matkalla), saatavilla nelikko sävyjä ja testattu vähentää normaaliin kännykkään säteilyn (SAR) vähintään 60 prosenttia. Väitetään, kyse voi ohjata puhelimen sähkömagneettisen energian pois pään ... suoraan aivoihin noin onnekas mies istuu vieressäsi metrossa. Mutta hei, ainakin se palvelee toista tarkoitusta: ratkaisemassa puhallettu iPhone 4 vastaanoton ongelma . Kaksi lintua, yksi 49,99 dollaria lommo luottokortilla. Propaganda vid on juuri ohi tauko.

Jatka käsittelyssä kasematti n iPhone 4 Bounce kotelo suojaa nuudeli alkaen väistämätöntä säteilyn paistaminen

Kasematti n iPhone 4 Bounce kotelo suojaa nuudeli siitä väistämättä säteilyn paistaminen perin ilmestynyt Engadget on ti, 19 marraskuu 2010 22:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Kasematti , YouTube (kasematti) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar