søndag den 3. april 2011

Osborne 1 viettää 30 vuotta, ja että kannettavien tietokoneiden vallankumous

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/osborne-1-celebrates-its-30th-birthday-and-that-of-the-portable/:


3. huhtikuuta 1981 - kolmekymmentä vuotta sitten tänään - Adam Osborne paljastettiin Osborne 1 on West Coast Computer Faire San Franciscossa. Se oli 4 MHz Zilog Z80 suoritin, kaksi yksipuolinen levykeasemaa, 64K RAM, ja viiden tuuman yksivärinen CRT-näyttö. Mitään erityisen erityistä siellä edes takaisin seuraavana päivänä. Ei, mikä sai Osborne 1 ylimääräinen oli se, että 24-kiloisen muovi kone oli kantokahva selässä - ja edulliseen hintaan 1795 dollaria ja ohjelmisto, siitä tuli yksi ensimmäisen sarjavalmisteisen kannettavat tietokoneet menestyä. Mikä tietenkin kannusti kilpailijoita luoda armeija vieläkin "luggable" rakastettava koneita. Pian sen jälkeen auttaa muuttamaan historian kulkua, Osborne ja hänen tietokoneensa joutui kierteeseen kipua , mutta seuraavan kerran ihailla tapaa, jolla ultrakevyet diat Manilla kirjekuoreen, tiedät kuka kiittää. Etsi lyhyt mutta makea kronikka Osborne 1 meidän Technologizer linkkiä.

Osborne 1 viettää 30 vuotta, ja että kannettavien tietokoneiden vallankumouksen alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 13:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Technologizer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar