søndag den 3. april 2011

Xperia X10 tulee myyntiin vain dollarin sopimuksen, piparkakku-maustettu tulevaisuutta tekee valittamalla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/xperia-x10-goes-on-sale-for-just-a-dollar-on-contract-gingerbre/:


Okei, joten pari viikkoa takaisin, meillä ei olisi välittänyt, jos Best Buy halusi antaa meille rahaa tehdä Xperia X10 , vielä olisi jättäytyi sen puutteellinen käyttöliittymä ja vanhentuneita ohjelmistoja. Mutta Sony Ericsson teki hauska juttu viime perjantaina lupaavia isku Gingerbread tähän 4-tuumainen tikkari, mikä tekee sen nykyisen 1 dollari urakkahinta ilmeisen enemmän kiehtova vaihtoehto. Me scouted ulos Best Buy www pistorasiasta ja ei löytänyt X10 lueteltu ollenkaan, joten tämä voisi hyvin olla viimeinen varastossa puhdistuma luurin saatavilla kaupasta, jonka myymälässä perusteella. Jos olet taipuvainen hypätä mitä näköisenä halvin Gingerbread laitteen jonkin aikaa, sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että Android 2.3 päivitys ei pudottamalla loppuun Q2 aikaisintaan, joten siellä on hiukkasen kärsivällisyyttä tarvita.



[Kiitos, Adam]

Xperia X10 tulee myyntiin vain dollarin sopimuksen, piparkakku-maustettu tulevaisuutta tekee valittamalla perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 09:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar