søndag den 3. april 2011

3DxWare 10 mahdollistaa 3D hiiret toimivat 2D apps, lähtee asiakkaan tavanomainen hiiri tuntuu hieman litteä (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/3dxware-10-lets-3d-mice-work-in-2d-apps-leaves-your-standard-mo/:

3DxWare 10 mahdollistaa 3D hiiret toimivat 2D apps, lähtee asiakkaan tavanomainen hiiri tuntuu hieman litteä (video)

Tavallisesta hiiri voi tehdä sen pöydälle, mutta 3D-hiiret tekevät sen ylimääräisen ulottuvuuden - osan ajasta, anyway. Lopeta 3ds Max ja yhtäkkiä sinulla on yksi akseli liikaa kädet. Loppujen lopuksi suurin osa hakemuksista on 2D vastaamaan hiiriä, joita voi syntyä 3D todellisuudessa kuitenkin vain selvästi kahden ulottuvuuden olemassaolon. Ei enää. 3Dconnexion, päättäjät pari eri rekisterinpitäjien kanssa syvyys on julkaissut 3DxWare, Mac-tai Windows-ajuri, joka mahdollistaa jännittävä 3D hiiret työskennellä tylsää 2D apps. Ensimmäinen video tauon jälkeen näyttää noin yhden käden zoomaus ja selaus, kun taas toinen on sinulle leikkaus ja miksaus Final Cut Pro - jälleen nary näppäimistön tai-ohjaimen näköpiirissä. Ohjelmisto on ilmainen, jos sinulla on yhteensopiva hiiri, mutta jos ei sinun maksaa välillä $ 99 ja 399 dollaria ja sopivasti yhteensopiva veijari.

Jatka käsittelyssä 3DxWare 10 mahdollistaa 3D hiiret toimivat 2D apps, lähtee asiakkaan tavanomainen hiiri tuntuu hieman litteä (video)


3DxWare 10 mahdollistaa 3D hiiret toimivat 2D apps, lähtee asiakkaan tavanomainen hiiri tuntuu hieman litteä (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 20:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde 3DConnexion | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar