søndag den 3. april 2011

TiVo email tietokanta vaarannu Epsilon suojattu roskapostiohjelmia vastaan, sekoita teoiksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/03/tivo-email-database-compromised-by-epsilon-security-breach-spam/:


Jos olet tilannut mitään TiVo : n email-pohjainen tiedonantoja, nyt olisi hyvä aika varmistaa oman roskapostisuodattimet ovat kunnossa. Epsilon TiVo: n sähköpostin palveluntarjoaja on ilmoittanut löytö tietoturvaloukkauksen että on vaarantanut yksityisyyden joidenkin asiakkaiden nimiä ja / tai sähköpostiosoitteita. Tiukka tutkimus on todennut, ettei muita henkilötietoja tuli julki, mutta se ei ole vain TiVo, joka vaikuttaa - muut suuret nimet, kuten JPMorgan Chase, Citi, US Bank, Kröger ja Walgreens nähnyt myös niiden käyttäjien deets kuperasta ulos tunnistamaton tunkeilija. Kuten sanottu, ei luottokortin numeroita tai muita todella arkaluonteisia tietoja karannut, joten ainoa asia mitä oikeasti on pelättävä on pelko itse ... ja hyökkäystä roskapostia.



[Kiitos, Devin]

TiVo email tietokanta vaarannu Epsilon suojattu roskapostiohjelmia vastaan, sekoita teoiksi perin ilmestynyt Engadget Sun, 03 huhtikuu 2011 07:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Epsilon , TiVo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar