søndag den 3. april 2011

Android's-app laskutus tekee loven: Dungeon puolustajista vapaa Android Market

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/02/androids-in-app-billing-makes-a-dent-dungeon-defenders-free-to/:


Dungeon Puolustajat: Ensimmäinen aalto maksaa 3 dollaria, kun se ensin tuli ulos. Tällä viikolla IOS-versio maksaa yhdeksänkymmentäyhdeksän senttiä. Mutta jos haluat pelata Unreal Engine-powered torni puolustus peli tänään, voit olla sen ilmaiseksi - kehittäjä Trendy Entertainment on nyt nojaa Android uusi in-app laskutusjärjestelmä maksamaan koko juttu. Emme voi antaa Trendy kaikkea kunniaa, tietenkin, koska Glu Mobile's Gun Bros ja Tapulous "Tap Tap Revenge 4 ovat tekemässä samaa, mutta meidän tietojemme molemmat saivat vapaasti pelata päivästä lähtien. Vapaa-to-play peli on kiistanalainen ehdotus konsoli ja PC-pelaamiseen tilaa - useimmat julkaisijat Haluan vain myydä pelin jälkeen, ja kutsua sitä päivä. Puhelimen, mutta kun apps odotetaan olevan halpaa, se voisi todellakin olla järkevämpää veloittaa käyttäjiä eriä ja päivityksiä kuin on käyttäjiä "osta"-peli. Joko niin, me penniä pihdeillä ovat mielissään boolin kanssa idea. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Android's-app laskutus tekee loven: Dungeon puolustajista vapaa Android Market


Android's-app laskutus tekee loven: Dungeon puolustajista vapaa Android Market perin ilmestynyt Engadget Ma, 02 huhtikuu 2011 23:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar