søndag den 3. april 2011

Ominaisuus: Photoessay: Kuvia ensimmäisen planeettojen kiertoradat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/HAjyr_drr2I/photoessay-images-from-first-orbits.ars:


Tällä viikolla NASA julkaisi ensimmäiset kuvat, että Messenger anturi lähettää takaisin, kun se meni kiertoradalle aurinkokunnan sisimmän planeetan Merkuriuksen. Nämä eivät olleet ensimmäiset kuvat otettu elohopean avaruusalus, eikä edes ensimmäinen kuvia Mercury tekee Messenger, joka oli ohi planeetan useita kertoja, koska se ohjataan kiertoradalle. Miksi on tulossa rata iso juttu?


Jollain tavalla menee kiertoradalle tarkoittaa, että me sinne oppimaan eikä vain löytää. Poimimme merkittäviä asioita kuten voyagers ampui ohi ulko planeettoja oman aurinkokuntamme, mutta nopea flybys yleensä antaa vain staattisen kuvan planeettojen he kävivät. Kun palasimme kanssa myöhemmin kiertolaisia, saimme seurata asioita, kuten muuttuvat vuodenaikojen planeetat ja niiden kuut, kehittymisestä renkaat , ja muutokset niiden tiloissa. Jos yhdellä pyyhkäisyllä tuotokset jotain mielenkiintoista, on mahdollista palata takaisin ympäri ja on toinen näyttää.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar