mandag den 24. oktober 2011

Meidän 20000 + sana "48 tunnin Game Jam"-sarja nyt saatavilla e-kirjana

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/g4WJQoPl-yU/our-20000-word-48-hour-game-jam-series-now-available-as-an-e-book.ars:


Kun kirjailija Brendan Keogh ensimmäinen ojensi meille pala hän oli kirjallisesti 48 tunnin pelin kehityksen, olimme hieman epäilevällä kannalla. Voiko tarina ihmistä istuu tietokoneita voidaan harjoittaa? Onko se sovi muu osa pelistä kattavuus? Will lukijat haluavat jäämään jotain niin massiivinen? Sitten hän lähetti ensimmäisen luonnoksen, ja olin heti piirretty, ei hoida sitä alas kunnes sain viimeisen sanan.


Joten me heitti meidän paino taakse tuloksena 20000 + sanan tarina koska uskoimme siihen, vain muokkaus ja muotoilu jotain tämän koko oli valtava tehtävä, vaikka Keogh teksti oli jo vaikuttava. Toimitus työskennelleet kovasti otsikoita, mukautettuja kuvat näy etusivulla, ja miten parhaiten tuottaa jotain näin suurta lukijoille. Sovimme kolmiosaisen rakenteen peilaus kolmen päivän kilpailu, jossa kaikki kolme osaa julkaistu, tässä helppo tapa saada täydellinen tarina.


"Minusta he hullu": Inside 48 tunnin taistelun rakentaa paras videopeli



Vastauksena ensimmäiseen osaan tarina oli välitön ja positiivinen: ihmiset rakastivat lukeminen jotain näin syvällistä ja sen te-on-siellä tuntuu. Jakamalla se kolmeen osaan, loimme jotain serial, ihmiset olivat investoineet joukkueet ja tarina kokonaisuudessaan. "Ei voitu lopettaa lukeminen ensimmäinen erä myöhään eilen illalla, tavallaan sai minut tunnelma kilpailun," yksi lukija kertoi. "Oli innokkaasti odottamassa seuraavaa erää-on jotain julkaisu jatkokertomus, joka voi saada sinua niin paljon enemmän investoinut siihen."


Lukuisat lukijat kysyivät tehdä e-kirjan versio, joten olemme tehneet niin. Tilaajat Ars Technica näe mainoksia sivustolla, minkä lisäksi he voivat ladata Kindle, EPUB (ja Nook, iPad, jne.) ja PDF-versiot koko Game Jam-sarjan maksutta (ks. linkki oikeassa yläkulmassa tämän näytön).


Älä tilata? Voit myös ostaa Kindle-alustettu eBook on pala Amazon varten 2,99 dollaria.


Olemme innolla venyttely jalkamme enemmän pitkän muodon, alkuperäisen teoksen tulevaisuudessa.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar