mandag den 24. oktober 2011

Microsoft kerää lupamaksut on 50% Android-laitteisiin, kertoo Google "herätä"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/kZxshZDgc50/microsoft-collects-license-fees-on-50-of-android-devices-tells-google-to-wake-up.ars:



Googlen valitukset patentti-hyökkäyksiä vastaan ​​Android eivät näytä tekevän yhtiön mitään hyvää. Me kaikki tiedämme Steve Jobs lupasi tuhota Android väittäen se oli sen ideoita Applen iOS. Mutta mitä todennäköisesti vielä suurempi uhka tulee Microsoft, joka väittää, että yli puolet kaikista Android-laitteisiin on nyt asetettu patentit.


Mitä se tarkoittaa? Kun ostat Android puhelin, siellä on hyvä mahdollisuus joko myyjä, jonka nimi on laite tai yksi valmistajista, jotka ovat osallistuneet laitteiston se maksaa Microsoft maksun jokaisesta myynnistä. Nykyään Microsoft ilmoitti sopineensa Compal, original design manufacturer, joka tuottaa älypuhelimia ja tablets kolmansien osapuolten ja vie in 28000000000dollari vuotuinen liikevaihto. Tämä oli "Kymmenen lisenssisopimuksen katettaisiin mukaan meidän patenttisalkku Android-matkapuhelimia ja tablets" ja yhdeksäs Viimeisen neljän kuukauden aikana Microsoft asianajajat Brad Smith ja Horacio Gutierrez kirjoittaa blogikirjoitus .


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar