mandag den 24. oktober 2011

Netflix laajentaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Irlantiin vuonna "Vuoden 2012 alussa" näyttää haastaa lovefilm

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/24/netflix-to-expand-to-uk-ireland-in-early-2012-looks-to-chall/:


No se näyttää Netflix n huhutaan kuningaskunnassa lanseeraus oli paljon enemmän kuin vain huhu. Tänään yhtiö ilmoitti, että se todellakin laajenee Britanniassa ja Irlannissa "vuoden 2012 alkupuolella", lupasi rajatonta streaming PC, tablets ja mobiililaitteissa on "alhainen kuukausimaksun hintaan." Yhtiö ei sanonut, mitä se hinta olisi, eikä se tarjoa mitään tietoja saatavissa sisältöä tai tuetuista laitteista, mutta lisätietoja ilmoitetaan lähempänä sen käynnistämisestä. Olemme myös odottaa kuulevansa lisää Netflix aikana Q3 tulos puhelinkonferenssin myöhemmin tänään, kun meidän pitäisi tietää vaikutuksesta äskettäin hinnannousun ja Qwikster käänteen. Onko sen kokeilu kuningaskunnassa voi löysentää lovefilm n ote kotimarkkinoilla kuitenkin jää nähtäväksi. Full PR tauon jälkeen.

Jatka lukemista Netflix laajentaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Irlantiin vuonna "Vuoden 2012 alussa" näyttää haastaa lovefilm


Netflix laajentaa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Irlantiin vuonna "Vuoden 2012 alussa" näyttää haastaa lovefilm alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 24 lokakuu 2011 03:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar