mandag den 24. oktober 2011

Ominaisuus: alkuperäinen iPod, 10 vuotta myöhemmin: Uudelleentarkistus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ESJStGHyfbM/2001-to-2011-ars-re-reviews-the-original-ipod.ars:



Älä katso nyt, mutta iPod-Kyllä, alkuperäinen, vähemmän tilaa kuin--Nomad iPod-juuri täyttänyt 10 vuotta vanha. Tämä tekee laitteesta vanhempi kuin Facebook, YouTube, Crocs, Vibram FiveFingers, ja Motorola RAZR, muutamia merkkejä ja laitteita päässeiden yleissivistys viime vuosikymmenen aikana. Mutta toisin kuin vanha flip puhelimet ja tahmea jalkineet, iPod yleinen suunnittelu jää ikonin ja sen vaikutus meidän kulutus musiikki pysyy läpitunkevaa. Se ei ollut ensimmäinen MP3-soitin markkinoilla, mutta se oli sellaista, jonka teollisuus-ja UI Design vaikuttaisi handheld gadgetit paljon pidempään kuin sen tuotteen käyttöikää.


Itse asiassa se ei ole vaikea väittää, että alkuperäinen iPod on edelleen keskuudessamme. Se löytyy kaikkein ilmeisimmin iPod classic, mutta vaikutteita löytyy myös iOS ja jopa kolmannen osapuolen älypuhelimet ja musiikkisoittimet. Helvetti, vaikka alkuperäinen iPod on 10-vuotias, voit melkein yhä käyttää sitä tänään GO-Soittimeen ... vai voitteko? Ars sai käsiinsä alkuperäinen 5GB iPod takaisin vuonna 2001, jotta voisimme uudelleen tarkastelun ne joillakin 2011 Flair-ClickWheeliin ja kaikki.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar