mandag den 24. oktober 2011

Ominaisuus: Uncharted 3: uusi standardi toiminta peli

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OZ1O7uSMjno/uncharted-3-review.ars:



Uncharted 3 ei anna mitään valintoja tehdä, mitään merkkejä tasolle asti. Jotkut ihmiset hylkäävät pelejä on hieman yli interaktiivisia elokuvia, mutta juuri siitä että he yrittävät olla; kehittäjä Naughty Dog on paras liike, kun se tulee tuottaa tiukka, paneelikeskustelut tarina täynnä taitava palapelit ja upea toiminta kohtauksia. Tämä on Indiana Jones videopeli olet aina halunnut, jossa hahmot ja niiden väliset suhteet ovat yhtä tärkeitä kuin mystinen esine jokainen kilpa löytää.


Playing Uncharted 3 on vähän kuin vierailevat suosikki ravintolassa syödä suosikki aterian. Toki tiedät miten ruoka maistuu ennen kuin edes kirjoittaa ruokasali, mutta olet silti niin onnellinen siellä. Minulla oli muutama pieni ongelma pelin tarinan ja lopulta päättyy, mutta nämä olivat epäilyt olin vasta peli oli ohi. Vaikka pelissä, olin liian innoissani tehdä mitään paitsi hymyillä ja siirry seuraavaan osaan pelin.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar