mandag den 24. oktober 2011

Super-Powered Launch App Quicksilver lisää tuen OS X Lion

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/rVnEbr1g9gk/:

quicksilverlogo

Jos olet Mac ja ole laajentaneet näkymää yli Spotlight, olet sen velkaa itsellesi tarkistaa Quicksilver , ilmainen, avoimen lähdekoodin launchbar App jotka voivat osoittautua erittäin kätevä, kun olet päässyt yli oppimiskäyrä. App on juuri päivitetty liuta uusia ominaisuuksia kuten automaattinen Plugin päivitykset (katso niiden blogi on täynnä pilaantunut), ja on myös optimoitu Mac OS X Lion.


Quicksilver on mielenkiintoinen historia. App kehittivät alun perin Blacktree Software , joka lopetti aktiivisen kehittämisen useita vuosia sitten - mutta ei ennen avoimen sourcing niiden koodia. Sittemmin se on nähnyt säännölliset päivitykset, mutta he ovat olleet harvassa, siihen pisteeseen, että jotkut pitkäaikainen fanit luopui ja katseli muualle. Mutta viimeisten kuuden kuukauden app on nähnyt uudesta noususta lajittelee, kuten päivitykset ja blogin päivityksiä tiimin QSApp ollut paljon useammin. Sivuston tagline? "Quicksilver Lives".


Tietenkin, Quicksilver ei ole ainoa peli kaupungissa, kun se tulee super-powered käynnistää apps - vaihtoehtoja ovat Alfred (joka on ilmainen, ja lisäominaisuus-pack käytettävissä £ 12) ja LaunchBar , joka kulkee $ 35 uutta yhden lisenssin. Quicksilver tarjoaa täyden toiminnallisuuden ilmaiseksi, mutta se voi olla monimutkaisempi käyttää kuin joitakin näistä vaihtoehdoista.


Viime kädessä se tulen alas henkilökohtaisista mieltymyksistä - joka tapauksessa opetella tehokkaasti käyttää jotakin näistä apps voi olla suuri aikaa säästyy pitkällä aikavälillä.


Update: Quicksilver johtaa kehittäjä Patrick Robertson ojensi meille että LoveQuicksilver sivusto on oikeastaan ​​niiden blogi - App itse on QSApp.com .








Ingen kommentarer:

Send en kommentar