onsdag den 9. februar 2011

Flash Player 10,2 kopit beeta etiketti, parantaa tehokkuutta Stage Videotoisto

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/09/flash-player-10-2-sheds-beta-label-improves-efficiency-with-sta/:
Mikäli olet yksi niistä (järkevät) ihmiset, jotka eivät käytä ohjelmistoa, ennen kuin kaikki kreikkalaiset kirjaimet poistetaan nimensä, meillä iloisia uutisia teille. Adoben Flash Player 10,2 on juuri poistunut beta-testauksessa ja on nyt ladattavissa Windows, Mac ja Linux-tietokoneissa. Sen suurin uutuus on Stage Video API, joka lupaa vähentää huomattavasti prosessorin kuormitusta toiston high-res videon. Se täytyy olla käytössä sisältöä tuottavilla sivustot, kuten YouTube, Vimeo ja Brightcove - joista kaikki ovat jo työtä - mutta kun se on tehty, Adobe sanoo 1080p toisto maksaa enempää kuin 15 prosenttia suorittimen jaksoa. Muita uusia lisäyksiä myös yhden näytön koko näytön vaihtoehto Monitoiminäyttö laitetta, jonka avulla voit max ulos Flash video yksi paneeli pitäen muut vapaa- IE9 kiihdytystä tukea, ja joitakin näppäriä alikuvapisteessä teksti tekee parannuksia tehdä www asuu hieman mukavampi katsella. Hit lähde saat ladata.

Jatka käsittelyssä Flash Player 10,2 kopit beeta etiketti, parantaa tehokkuutta Stage Videotoisto

Flash Player 10,2 kopit beeta etiketti, parantaa tehokkuutta Stage Videotoisto perin ilmestynyt Engadget Ma, 09 helmikuu 2011 06:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Lataa Squad | lähde Adobe | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar